Måndag igen!

Hej!

Hjälp vad veckorna går fort och det händer en massa i stallet just nu. Det nya bygget går jättefort och det kommer nog blir riktigt bara! Ska bli så skönt när det är klart och vi kan börja använda de.
De kommer bli bra att få ett rum som man kan äta frukost i på morgonen när man jobbar, och sen ha terori lektioner i på kvällen.

Nu har jag börjat träna Ullis igen! Jag har verkligen saknat att träna henne för hon är så rolig att köra. Det märks även på henne att hon tycker om att träna för nu är hon på sitt vanliga glada humör igen.
Idag tränade vi med Linda och hennes lilla 1-åring som står i vårat stall. Det blev några bakvarv och Ullis uppförde sig såå bra. Även när vi körde två rätvarv så skötte Ullis sig perfekt. Hon blev lite stark i stallkurvan fast inte alls på samma sätt som hon kan bli och det är ju ett stort plus.
Nästa vecka ska ska Ullis kollas upp igen av dom från mälarkliniken för att friskförklara hennes bakben. De kommer nog inte att bli några problem men de är ju alltid skönt att få det uppkollat.

Jag red även Rubinen en sväng idag och han var laddad som bara den. Idag ville han inget annat än galoppera så passade jag på att öva på hans korta galopp. Rubinen tycker de är väldigt jobbigt att behöva galoppera i samlad form så han fuskar gärna och ökar tempot. Men dom får väldigt starka ryggmuskler av att få galoppera långsamt i form. Det märks att Rubinen har fått upp sin kondition nu efter alla turer ända upp till toppen med den tunga rockarden. Nu kan han nästan springa i en halv evighet innan han blir trött. Hoppas han är redo att kanske gå några istrav till vintern :)

Rubi hon bara växer så hon får gå i hagen och skrota just nu, så får vi börja träna igen i december. 

Ha de bra i kylan!! Elina


 
                                           Ullis kvalar på Årjäng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0