Trav

Idag startade Albert (Ederpilen) på momarken och blev 5:a på 1.37,9 och vi fick 2000 nok. Det tråkiga är att han blev rapporterad för orent trav och han travade verkligen inte så som hästar ska och som vi vet att han kan. Det blir en till tripp till veterinären för antagligen räckte det inte med en behandling av hältan eller så är det något mer som är fel. Jag tänker dock inte gräva ner mig för detta utan jag tror att får vi ordning på detta så kan han springa fortare. Det är ändå helt okey att klara gå 37 och ändå trava så dåligt som han gjorde bitvis.

Ett problem som på ett vis är ännu jobbigare är transporteringen till banan. Han var ännu vildare än vanligt och idag provade vi att ha lämmen åt sidan ifall han känner sig trängt samt ta av täcket men det hjälpte inte. Hästen är helt svett när vi kommer fram efter att ha masat hela vägen. Om någon har något förslag så varsågod att kommentera =) Han är inte nervös utan går snällt in och uppträder inte som att det är rädsla utan det är något annat. Bara vi kommer fram är han lugn och som vanligt. Så som han är nu så är det knappt så att det går att åka till Momarken =(

Zalsa gick dåligt i lördags och det var inte konstigt för hon var halt efteråt, jag fick dåligt samvete som inte upptäckte det och strök. Hon skoddes i torsdags och vi antar att det är en reaktion på det, har hänt förut nämligen. Sista gången vi skor så nära inpå ett snabbjobb/lopp.

Efter regn kommer solsken och då måste det ju bli regn igen sen och spricka upp i solsken igen efter det.

Det känns som vi hade solsken och nu är det regn men hoppas på solsken strax igen. =)

Kram
Johanna

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Ja efter regn kommer solsken :)

2011-02-09 @ 08:39:30
Postat av: Johanna

Hoppas på det, blir vet på måndag och de kan ju göra underverk =)

2011-02-10 @ 21:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0