Delad glädje - dubbel glädje!

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan igen, allt flyter på bra. Mycket att göra men det får man vara glad för :)
Hästarna kämpar på. Texas tränas på & funkar jättebra på Travskolan vilket vi är väldigt nöjda över.
Nästa Måndag åker Sandra ner till Göteborg för att hämta hem ännu en ny pålle, denna gång en shetlandponny på 9 år vid namn Måntorps Isor, vi hoppas att denna också kommer funka bra :)
Wirre går provlopp med Jimmy, senast i onsdags var det med i 1.30 tempo & gick i mål på 1.28.8 - toppenbra!
Miami går långsamt två ggr i veckan, de kommer hon göra fram tills nästa skoning & då får vi se vad som får göras med henne.
Inget speciellt med de andra, några startade på Åmål men de skrev Sandra om.
Mina licenselever har nu kört 2 provlopp, & det har verkligen gått jättebra. Senast hade vi med 8 hästar vilket resulterade i bla. springspår, kul. Man blir så stolt när de sköter sig galant & tycker det är så roligt :D

Voltstart med springspår!

Som överskriften lyder så tycker jag man ska glädjas åt andras framgångar. Joahnnas Zalsa var tvåa i påskbomben vilket var jätteroligt. Några veckor senare var det start på Åmål, där vann Twixan med Caroline, då var ju Zalsa först över mål men blev diskad för målgalopp. Det är ju ett typsikt dilemma där man är lite besviken på att det blev så men att man ändå är glad över den andres vinst. :D

                  

Vi håller på att planera inför sommaren där det kommer att bli en vecka full med aktiviter för alla. Då kommer hästarna att stå på travbanan, resten av sommaren vid undantag för trav då det är ponnyridning/körning kommer det att gå på bete i Sillerud hos Sandra :) Härligt för dom, det är de värda!! 

Nej det får räcka för denna gången!

Ciaoo Vickan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0