Kursstart & ny häst

Hejsan. Detta var alldeles för längesedan :) Men nu tänkte jag skriva några rader om vad som händer.

Det körs istrav för fullt och det har gått riktigt bra. Meja & Fanny har tagit en seger, de andra har kört bra placeringar med dem vilket är jättebra och vi är så stolta över er alla. Line har kört rekord med Mendez (som inte gäller) men jättekul :) Han har nu 3 segrar och någon mer kommer säkert. Celcius pinnar på och kämpar.
Miami & Wirre går utbildningslopp & gör bra ifrån sig de med, med tanke på förutsättningarna de har. Det är roligt att vi har 7 hästar till start när det är Istrav, vi har verkligen att göra men det är värt det :) Teamwork!
Så nu har vi tre istravstillfällen kvar i Årjäng, tiden går fort!

Denna veckan har vi kört igång med nästan alla kurserna också. Nu är det liv i stallen på kvällarna igen. KUL!

Jag & Johanna var i Sthlm igår på kompetensutvecklings kurs med Stig Wiklund, där man pratar om positivt tänkande, hur man ska se de negativa till de positiva och man får väldigt bra med inspiration. Värd kurs!

Lite uppdatering om hästarna, dessa är de vi har i stallet nu:

  • Wirre
  • Miami
  • Celcius
  • Nypon (lån)
  • Triniton
  • Mendez
  • Hilda

MEN.....

TILL VECKAN SMÄLLER DET :)

Jag & Sandra ska åka till Skåne och hämta hem en ny häst. Ett 5 årigt Gotlandsruss. e Junisorken ue. Vagabond. Han är valack, ostartad, 1.25 hög & jättesnäll. Vi hoppas att han ska passa bra här hos oss på Travskolan och att han kommer lära många elever. Han heter TEXAS TROT :) Håll tummarna för att allt går bra. Bilder har Sandra lagt upp här nedan.

Glöm inte bort att vi har Sportlovsaktiviteter också. Anmäl dig nu!

Tisdag 28 februari
Uteritt
Den traditionella uteritten under loven fortsätter självklart. Ta med egen häst eller låna Travskolans hästar, gäller elever med mycket erfarenhet. Först till kvarn är det som gäller.
Tid: 9-14 rider iväg ca 10:00 Pris: 50 kr

Onsdag 29 februari
Körtur i skogen
En härlig tur i skog och mark i vagn
Vi pysslar med hästarna, selar ihop och kör en härlig motionstur i skogens landskap. Klä er supervarmt och ta med matsäck. Du behöver inte gå på Travskolan för att vara med, aktiviteten är öppen för alla.
Tid: 9-13 Pris: 100 kr

Torsdag 1 mars
Hur är det att ha egen häst?
Kom och var med om stallets alla sysslor från morgonens början. Vi utför allt som behövs i stallet så som: Fodring, mockning och utsläpp. Sen så måste hästen tränas och då får ni köra eller rida en sväng. Ta med matsäck. Du behöver inte gå på Travskolan för att vara med, aktiviteten är öppen för alla.
Tid: 8-13 Pris: 100 kr

Fredag 2 mars
Kul aktivitet med mamma/pappa eller annan vuxen
Gör något kul tillsammans. Kom till Travskolan och pyssla och kör häst tillsammans. Du behöver inte gå på Travskolan för att vara med, aktiviteten är öppen för alla.
Tid: 10-13 Pris: 150 kr för båda

Begränsat antal platser på alla aktiviteter!

Anmälan till alla aktiviteter
Kontakt: Johanna Karlin, Travskoleansvarig
0573-638563 Mobil: 076-1358706
[email protected]

För övrigt känns det som vår ute nu, ska ta mig en promenad med min lilla vovve Lowa :)

Ciao. /Viktoria 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0