Gott nytt år!!

Gott nytt år på er, har inte kunnat uppdatera i helgen för internet här i skogen har inte funkat.. Men iaf det som hände förra veckan var att Miami & Wirre vässades för istravspremiären på lördag. Miami gick i sulky med mig, bakom mig red Camilla på Larry som ville träna & efter det Julia & Wirre. Fina & pigga hästar i 28-30 tempo.
Vi hade även jullovsaktiviteter nu under veckorna & det kom två stycken tjejer på "egen häst", vi gjorde allt som hör till att ha egen häst & var ute på en skogstur i skogen & sen fick de smörja selarna efter sig. Uteritt anordnade vi såklart, var meningen torsdag men regnet stog som spö i backen så vi flyttade de till fredagen då vädret var betydligt bättre :)
Under helgen blev ju alla hästar ett år äldre, grattis till dom :D
I måndags gick Miami & Wirre sista jobben inför lördag under sadel. Maria Persson ska rida Wirre & Julia Miami. Det gick bra förutom att det var dåligt fäste på banan så vi får hoppas banan håler ihop tills på lördag :D Ni kommer & tittar va? De som ska starta är Linus, Triniton, Mendez, Hilda, Wirre & Miami :) Håll tummarna för att det går bra!
Fortfarande inga bilder men ja lovar det kommer :)

Vi hörs snart igen!

Kram Vickan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0