SPORT, SPÄNNING & HÄSTAR - TRAV!!

Ojoj, detta var väldigt längesedan.. men nu ska ni få höra lite nytt. Hänt endel sedan sist. Hilda har åkt till sin ägare, passar inte till alla elever & det måste en häst hos oss göra. Annars har Nypon åkt hem till Sandra igen, istället tog hon hit Twixan som nångång ibland extra knäcker som travskolehäst :) Wirre går provlopp med Jimmy och det finns inget att klaga på där. 

Vi har varit på Färjestad med ett gäng starthästar. Gick toppenbra. Mendez och Jessica var tvåa på nytt rekord, Triniton & Justine var sjua tror jag, på rekordet, gööör roligt :D Celcius & Line var med och ble 5a :)  
Celcius har blivit tillrätta knäckt av vår Equiterapeut Sara och de var välbehövligt :) Han & Line var sedan i Åmål & blev 4 med 2 sek från rekordet, jätteroligt! 
Han & Texas gicks igenom i Torsdags igen, Celcius var mkt bättre. Texas däremot en katastrof, iaf bakdelen, men hon fick loss några låsningar & han kommer få någon mer bahandling. Det kändes väldigt bra att vi valde att kolla han.  

Mixtrav har vi haft för drygt en vecka sedan men det har ni redan fått uppdatering ifrån, en riktigt toppen dag :D

Sen var det ju de roligaste på länge. Jag & Sandra styrde förra söndagen kosan mot Lindesberg med 8 glada tjejer. Vi skulle tävla i VI I TRAVSKOLAN. Vi pluggade på i bilarna & det var väldigt laddade tjejer som anlände till Lindesberg. Det gick bra, vi låg delad etta & tvåa fram o tillbaka. Spännande var det, och vi tog lunch och pratade och de var riktigt nöjda :D Resultatet fick vi efter maten, de började med tiondeplatsen & gick uppåt. Vi tänkte att är vi bland de 5 så får vi va nöjda. Femman gick, sådärsom fyran & trean. Det betydde att vi var i final. Nu var det bara vi & Solvalla kvar... Ja ringde Johanna och sa att vi var i final, lät henne hänga kvar till vi visste helt om vi va tvåa eller etta.. sen sa de Solvalla var tvåa & vi brast ut i skrik och ja och Sandra var inte långt ifrån tårar ;) helt underbart roligt var det och de var så otroligt duktiga och visade vart skåpet ska stå!! Nu laddar vi för Solvalla den 15 Augusti där vi ska tävla mot fyra andra lag i kunskap om hästen. Alla böcker från järn - guld ska vi nu plugga hela sommaren :D
image description

Det börjar närma sig sommar på riktigt, och för hästarna innebär det semester & bete. Det är de värda våra fyrbenta godingar <3 De ska få jobba lite också, v 28 har vi sommarlovsaktiviteter. Sen är det läger som ska bli jätteroligt. Sen kommer hästarna få äta gott men såklart underhållas med lite träning emellanåt.

Så var vi ju här då, ELITLOPPSHELGEN.. som inte blev så bra för mig.. Lowa var hos veterinären i fredags och har någon slags klåda så hon går på mediciner. Så det fick bli en stanna hemma helg.. Tråkigt just denna helg men vad gör man inte för sina djur :) Så nu sitter jag & väntar på att finalen ska gå av stapeln. Commander Crowe var riktigt bra i försöket, men tror även att Brioni i år igen har en chans.. Men det är trav och allting kan hända :) SPORT SPÄNNING HÄSTAR - det är TRAV det :DVad bra vi har det. Vi är lyckligt lottade som får hålla på men denna sport!!

Puss & Kram VickanKommentarer
Postat av: Anonym

Glömde såklart att skriva att även Mathilda, Matilda & Fanny körde idealtid på Färjestad :) Så duktiga så :)

2012-05-27 @ 17:39:56
Postat av: Matilda

Men Vickan glömde du mig, ska nypa dig i näsan när jag får tag på dig :)

2012-05-27 @ 18:27:47
Postat av: Vickan

Haha du, men ja skrev nu i kommentar att ni också var på Färjestad :D

2012-05-28 @ 14:24:12
Postat av: Matilda

Japp, går lika bra 😜

2012-05-28 @ 18:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0