Bilder

Här är lite bilder som är tagena på en måndag under hösten :)
//Nelly

Snart!!

Fölet litet för sitt foder, precis som vi av sin moder.
Men när den ska sulky dra, mer mat den behöver för att må bra.
Hö är det som alltid passar, vatten krävs då solen gassar.
Havre ger ponnyn energi, magen hålls igång av vetekli.
Betfor måste läggas i vatten, halm är bra under tråkiga natten!

Återkommer snart med ett långt inlägg :) /Viktoria

Tillbaka

Nu fick jag lust att skriva något på bloggen. Det är så trist att den fallit ihop på sista tiden, men det får bli ordning på det nu =)

Jag är glad idag för att Albert gjorde framsteg i longeringen och det känns så posititvt. Det finns hopp om grabben!!
Vi kommer kämpa på med denna träning vid sidan av den vanliga och jag är säker på att det kommer att göra honom mycket gott. Målet är att han inte ska snedbelasta sig och springa snett med kroppen eller huvudet när vi kör honom. Han har på sista tiden blivit mycket bättre men han har fortfarande lätt för att bli ofräsch och det bottnar antagligen mycket i att han snedbelastar sig. För övrigt så är han nybehandlad i några leder och en hästkiropraktor har gått igenom honom så nu känns han jättefin i träning. Målet är att han ska starta den 29 nov på momarken i ett autolopp.

Highen har startat i monté två gånger och hoppat i båda, diskad första gången och första utanför andra gången. Båda gångerna har han slagit i hästen framför och ny som han är på detta med monté så har han inte tålt det och galopperat. Han ska vila en vecka nu efter en liten behandling och sedan får vi anmäla till alla lopp som finns. Han har typ 0 poäng så det kommer bli en utmaning att ens komma med någonstans.

Zalsa har fortfarande rehab efter sin operation av en liten kotsenbensfraktur i aug. Men veterinären var supernöjd när vi var inne i slutet av okt så nästa vecka får vi börja jogga. Ska bli kul att träna henne igen, dock surt att det är mörkt jämt.

Det var en liten uppdatering från mig =)

Ha det bra alla

/Johanna


Ett gammalt kort på AlbertRSS 2.0