Söndag

Nu sitter jag, Vickan och Julia här och planerar inför morgon dagen.. 12 glada ungdommar anländer 09.00.. Vi hoppas på ett lika lyckat läger som förra veckan.. Trots att inte vädergudarna verkar vara på våran sida första dagen men med glada miner blir det super ändå!
 
Ha en bra dag! // Sandra, Ickan och Julia
 

Söndag

Nu sitter jag, Vickan och Julia här och planerar inför morgon dagen.. 12 glada ungdommar anländer 09.00.. Vi hoppas på ett lika lyckat läger som förra veckan.. Trots att inte vädergudarna verkar vara på våran sida första dagen men med glada miner blir det super ändå!
 
Ha en bra dag! // Sandra, Ickan och Julia
 

Lopp 6 Idealtid Kat B

Lopp 5 Precistionsbana ridning under silvernivå
Lopp 4 Ridbana Precistionsbana över silvernivå


Lopp 3 Precistionsbana under silver nivå
Tävling, bete & läger!

Hej.

Det är mycket nu men det är roligt allt som är :) På söndag är det en heldag med bara massa ponnyer här i Årjäng, 11 lopp ska avverkas. Travskolan har med 3 ponnyer med 6 olika kuskar, kul! Alla har platschans. Så det är alltid lika trevligt med heldagar, mycket härligt folk & det blir en trevlig gemenskap. Så ni är hjärligt välkomna att heja på!

På onsdag körs sista provloppen för denna termin, någon/några av tjejerna kommer då att vara klara med licensen förhoppningsvis ;) efter det blir det BETE för hästarna. De är så värda det & ska bli roligt att köra ut dom & all utrustning. Ser framemot nästa vecka, kul & skönt med bete, stallet töms som sen ska städas, tvättas & målas = KUL :D Bonngårn kommer byggas ut under sommaren & hagarna ska mockas ut så fort jag har tid. Underbart med sommar!!

Sen drar lägrena igång. Ett dagläger på två dagar & sen två stycken tre dagars, kommer bli kanon. Jag, Johanna & Sandra planerar för fullt.

Miami åkte idag. Pga hennes hovböld som hon har haft kan vi inte ha kvar henne för hon kan inte gå som vi vill kan man säga. Hon åkte till Wall för att betäckas & sen vidare till Norge. Hoppas hon får det bra, har varit ett nöje att haft henne på Travskolan <3

Edvin är nu hemma i Lennartsfors. SKÖNT. Ja det är gött att ha han nära. Går nu på stort bete med sina polare Toxic & tyska Bandit. Han tränar väldigt bra & det är sååå stor skillnad på han om man jämför för två år sedan. :D Mognat så & ska bli intressant att se vart detta tar vägen. Pussa på han igår kväll & fick flugmedel på sig. Idag red Julia barbacka på han ute i lingonskogen & jag var ute o gick med Lowa! <3

I morgon blir det Sillerud & Sandra en sväng & fixa hagar m.m. sen hem  köra Edvin & Julia cykla med lowa. Haha!! Blir kul, var några veckor sen ja körde han nu.

Ha de kalasbra så ses vi på Söndag, eller onsdag eller under lägrena :)

kram Vickan

:)

Hej! :)
Snart är det sommarlov, härligt :D

Här näst blir det en start för mig med Arielle på Årjäng på söndag :D det ska bli skojj och se om hon möjligtsvis skulle klara sänka sig lite granna ;) hon går ju jätte bra på träning och i senaste snabbjobbet så
gick hon faktiskt under sitt rekord :D Så jag hoppas värkligen att hon sköter sig och inte hoppar på söndag ;) 

I juli någon gång blir det väl kanske att måla om sulkyn så att den blir lite finare (förhoppningsvis ;) ) till nästa start och eventuellt måla stallet inuti &så! :D


// Elin :D
                  Arielle :)

RSS 2.0