Årets första Istrav

Ja då börjar det närma sig årets första istrav, alltid lika roligt & trevligt att träffa travfolk & se på loppen i kylan! Det är så de ska va, kallt, haha :) Arielle är med i år igen, var ute & körde intervaller hemma med henne förut, fort gick de men de är hemma de, vi får väl se på Lördag hur hon ser ut men vi hoppas på att banan är ganska hård & att de får fäste :)


Arielle förra vintern!

Det som har hänt sedan sist är att jul & nyår har rullat på som "vanligt", men nu ska de bli skönt när det blir vardag igen & inte massa helgdagar! Edvin går fortsatt i hagen & är busig, ska kollas av Vet igen snart, får se när det blir & vad som sägs om han då.

I Söndags hade jag stallet & hade med mig Julia & Line, de var ute & körde alla ponnier. Sen kom Elina & då körde vi ut med Ullis, Wirre, Linus & Celcius mot Klevane. Vi var ute en bra stund & ganska långt, russen fick gå på bra men de tyckte de va roligt :) Sådana turer ska man göra oftare, mysigt är det att vara ute så många!

I går tisdag hade Johanna TLA I kurs med några av oss, kanske inte lärde sig något nytt men pratade om viktiga saker & hade diskussioner, bra var det!



Det här är för er som är mer inriktade mot ridning, satsa på Monte. Det är samma sak som trav fast man rider istället för att sitta bakom i en sulky. Monte växer i Sverige & det finns fler & fler lopp att rida, på bilden är det en kompis till mig som ska ut & rida sitt första lopp med Viggen på Färjestad för snart ett år sedan :P O för att orka rida ett lopp eller fler gäller det att ha muskler, styrkan & rida många lopp & hästar :) Så kör hårt, satsa på Monte :D

Vi ses på Lördag, då det är dags för Istrav igen :)

//Viktoria 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra uppmaning Viktoria, nu ska jag försöka mig på ett inlägg, vet inte vart inspirationen varit =)

2011-01-06 @ 19:55:32
Postat av: Viktoria

Ja tyckte allt du fick till det bra :)

2011-01-06 @ 22:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0